marți, 27 martie 2012

ANUNT UMANITAR
Gabriela Tudorache are 42 de ani și este mama a doi copii, unul de 13 ani și cel mare de 23 de ani. Doi copii care au cea mai multă nevoie de mamă pentru ai mângâia în clipe grele și pentru a-i sprijini în drumul lung al vieții.
Gabriela are de trecut un obstacol greu: a fost diagnosticată cu Meningiom (tumoră cerebrală benignă) pe nervul optic ceea ce va înseamna, mai întâi, pierderea vederii, iar mai târziu chiar a vieții.
Necazurile au început în anul 2007. Boala a debutat cu dureri groaznice de cap și slăbirea vederii. Singura ei speranță este în Germania, la Clinica de neochirurgie INI din Hanovra, pentru a fi tratată de medicul Fahlbusch.
Familia nu are suma cerută pentru operație, 35.000 de euro, fără a include transportul și cazarea pe toată durata spitalizări.
Fiecare leu contează în salvarea acestei vieți.
Cei care doresc să doneze o pot face în contul de mai jos:
BCR - Ploiesti , Str. Marasesti , nr. 185
RO87RNCB0623123175680001 (RON)
RO60RNCB0623123175680002 (EUR)
SWIFT : RNCB RO BU 
Mai multe detalii despre Gabriela Tudorache puteți găsi și pehttp://gabrielatudorache.blogspot.com.
 
 
 

Un comentariu:

  1. Draga mea as vrea s ate rog si eu desi nu imi e in caracter sa publici pe blogul tau si anuntul nostru umanitar pentru Nicole, eu am postat pe blogul meu despre cazul ei si daca ai putea ti-as fi recunoscatoare. Iti multumesc si iti stau la dispozitie cu informatii si cu poze daca ai nevoie.
    Iti pot da si un cod de banner care sa il postezi in format html /java si va redirectiona catre blogul ei personal.
    Te pup si iti doresc noapte buna Adela!

    RăspundețiȘtergere