vineri, 10 februarie 2012

Tort cu masinuta



Un tort cu blat simplu, crema mouse de ciocolata si crema de iaurt cu visine si capsuni. ( 4 kg )







20 de comentarii:

  1. Sper a iesit tortul,tare simpatica este masinuta.Pupici cu sclipici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Adela, felicitari pentru tort, si eu am pe saptamana viitoare de facut tot ceva in acest gen, as vrea sa te intreb cum ai facut masinuta? ai copt blatul intr-o forma de masinuta? si atunci cum ai umplut blatul ca sa iti iasa forma aceasta? e putin mai complicat de aceea te rog sa imi raspunzi ca am emotii, pana acuma nu am mai facut, am forma de masinuta cumparata dar inca nu am folosit-o si dupa masinuta ta mi-am dat seama ca ar fi cam aceeasi forma.
    Eu ma gandesc ca daca coc un blat pentru forma aceea cam din cate oua ar trebuis a fie? si apoi cum il pot umple incat sa nu ii stric forma? multumesc de raspuns. O zi buna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BBency, multumesc!! In primul rand coc blat simplu din 5 oua in tava normala cu dimensiunile 30/ 40, imi ajunge exact pentru aceasta forma de masinuta. Apoi pun in forma folie alimentara, asez o bucatica de blat taiat dupa masina, crema , blat, crema si blat :) Este foarte simplu, nu am copt niciodata in forma. Daca este acoperit cu pasta de zahar, iasa un tortulet de 2 kg, daca aveti aceasta forma. Sper sa va fie de folos. Weekend placut!!

      Ștergere
  3. Adela minunat tort. Astazi am avut si eu primul contact cu pasta la lapte praf. Imi place cum se modeleaza. Al tau este imbracat cu pasta de zahar? Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Irina multumesc, este pasta de zahar, nu am mai folosit pasta de lapte praf de ff mult timp, si cand foloseam doar pentru decorul tortului, la flori. Te pup!

      Ștergere
  4. FelicitariAdela, e foarte frumoasa masinuta! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  5. De kedves, bájos torta!
    Tegnap vettem észre, hogy a tortás blogod új. Ez szerepel nálam, de azonnal előkeresem a régit, a finom sütikért:-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Koszonom Gerdi!! A regi blogom http://cevabun-cevadulce.blogspot.com

      Ștergere
  6. Superb tortul, mai ales ca are cei doi dintisori ca in desene animate... Pupici !!!

    RăspundețiȘtergere